Bet365 Bonuskode

Vores anmeldelse af Bet365: alt hvad der er at vide

3 mai 2017
par admin

Gennem tiderne er Bet365 uden tvivl blevet én af de mest populære bookmakere på det danske marked, og det er ikke uden grund. Dette online spil-og bettingsite har nemlig masser af byde på for både nye og erfarne spillere, så læs med her.

Vores bedømmelse
Velkomstbonus5/5
Markeder5/5
Odds 5/5
Mobil App 3.5/5
Betalingsmuligheder5/5
Kundeservice 5/5
Streaming/Live tjenester 4/5
Gennemsnitlig bedømmelse 4.5/5
Tilmeld dig
Bet nu >>

Tilmeld dig her

Bet365 logo

Velkomstbonus: 5/5
Markeder: 5/5
Odds: 5/5
Mobil app: 3.5/5
Kundeservice: 5/5
Streaming / Live tjenester: 4/5
Gennemsnitlig bedømmelse: 4.5/5

Velkomstbonus: 5/5

Når du har tilmeldt dig på Bet365 kan du som på mange andre bettingsider, se frem til en velkomstbonus. Det er en af skønhederne ved at tilmelde sig på en ny spilleside, og Bet365 er ingen undtagelse.

Alle nye kunder der tilmelder sig i Danmark kan nyde glæde af en 100% matchende bonus på op til 1.000 kr. ved deres første indbetaling. Det betyder altså at hvis du indsætter 200 kr. for første gang, får du yderligere 200 kr. oven i hatten så du i alt har 400 kr. at spille for, hvilket må siges at være et yderst generøst tilbud.

Udover denne velkomstbonus for nye brugere, har Bet365 fra tid til anden også andre promoveringer og bonusser som er værd at holde øje med, og siden tager sig generelt rigtig godt af nye brugere. Det er også derfor at vi i vores anmeldelse har givet siden 5/5 når det gælder deres velkomsttilbud.

Velkomstbonus Bet365

Markeder: 5/5

Efter at have kigget siden nøje igennem, kan vi kun konkludere at udvalget på Bet365 er ualmindeligt stort, hvilket også er grunden til at siden har fået topkarakter i vores anmeldelse. Med den store liste af spil- og sportsgrene vil du, uanset dine præferencer, aldrig komme til at kede dig.

Bet365’s markeder inkluderer følgende spil- og sportsgrene:

 • Amerikansk Fodbold
 • Australian Rules
 • Baseball
 • Basketball
 • Bingo
 • Boxing
 • Cricket
 • Cykling
 • Betting
 • Dartspil
 • Golf
 • Greyhound / Hestevæddeløb
 • Poker
 • og mange andre

Som du kan se har Bet365 alt hvad du kan ønske dig fra en bettingside, og har du brug for den komplette liste, anbefaler vi at du selv tjekker deres hjemmeside ud, hvor du får adgang til hele udvalget.

Odds: 5/5

Vi har ikke meget at sige om oddsene i vores Bet365 anmeldelse andet end at du er i trygge hænder når du oddser på Bet365. Siden tilbyder nemlig en såkaldt garanti for de bedste odds, hvilket i bund og grund betyder, at de matcher hvis du finder bedre odds på andre sider – så du er altid sikker på at du får de bedste odds på Bet365.

Derudover får du enorm megen værdi for dine odds på Bet365, og de har mange konkurrencedygtige odds-satser. Heriblandt kan nævnes baseball på 4.4% samt basketball på 3.7%.

Til sidst har vi observeret at anmeldelser fra brugere som har stødt på bedre odds på andre betting-sider, hvor de derefter problemfrit har kunne kontakte Bet365 for at få matchet disse odds. Det er også derfor at vi har valgt at give Bet365’s odds topkarakterer i vores anmeldelse.

Bet365 odds

Mobil app: 3.5/5

Som de fleste andre betting sider, har Bet365 også lanceret deres egne mobile app som brugere kan tage med på farten. Appen er en tro kopi af webversionen og du kan se frem til følgende funktioner:

 • Spille/bette på både almindelige og live kampe
 • Administrere din brugerkonto
 • Foretage ind- og udbetalinger
 • Holde styr på kommende kampe

Appen har en flot interface, som er nem at navigere rundt på. Den stilrene menu til venstre gør det nemt for brugere at få adgang til deres brugerområde, og det er samtidig lige så nemt at foretage både ind- og udbetalinger. Derudover er det en stor fordel at du ikke behøver at bruge NemID til at logge ind på appen.

Mobil app Bet365

Den mobile app er tilgængelig for følgende enheder:

 • Android: Samsung, HTC, Lenovo, HUAWEI, Asus, Acer, Sony og andre.
 • iOS: iPhone 3/3S, 4/4S, 5/5S, 6/6S, 7 og iPad.

Derudover er appen tilgængelig for alle Windows telefoner i Microsoft Butikken. Ejere af Blackberry telefoner må pt. nøjes med en forbedret webversion af siden.

Vi har givet Bet365’s mobile app en karakter på 3.5/5 i vores anmeldelse grundet deres problemer med live streaming. En del brugere oplever nemlig problemer når matchene skal loades og livestreames, og i mange tilfælde er kampene også forsinkede.

Derudover er der blevet klaget en del over at appen kan have problemer med at tilknyttes internettet, hvilket vi håber at bliver løst hurtigst muligt.

Betalingsmuligheder: 5/5

Når det gælder betalingsmulighederne på Bet365, er der ikke noget at klage over. Det er også derfor at de har fået topkarakterer i vores anmeldelse.

Listen over accepterede betalingsmetoder inkluderer standard betalingskort, Skrill, Neteller, PayPal, bankoverførsler og checks – alle disse indbetalingsgebyrer er 100% gratis, og de bliver alle sammen behandlet øjeblikkeligt (dog med undtagelse af checks og bankoverførsler som kan tage 2-10 arbejdsdage).

En anden stor fordel er at du kan udbetale så lidt som kun 100 kr., hvilket sjældent ses på andre bettingsider!

Betalingsmuligheder Bet365

Kundeservice: 5/5

Bet365 er kendt for at have en forrygende kundeservice, og det kan vi kun nikke genkendende til. Det er også derfor at siden har scoret den højeste karakter i vores anmeldelse.

En af de største fordele er, at du kan få hjælp og støtte gennem sidens dygtige kundeservice 24 timer i døgnet, alle ugens 7 dage – og deres kundeservice består af et multinationalt team som kan hjælpe dig på stort set alle sprog. Udover at du kan kontakte dem telefonisk 24/7 på +80012 365 365, står deres team også klar til at hjælpe dig via e-mail på support-da@customerservices365.com eller via deres live chat tjeneste som du kan finde på hjemmesiden.

Streaming / Live tjenester: 4/5

Bet365’s streaming minder på mange punkter andre online streaming tjenester, og brugerne er vilde med det, da det giver dem mulighed for at sidde derhjemme og følge med dine foretrukne matches. Derudover har bet365 også gjort det muligt at live streame via din smartphone og tablet, så du har altid mulighed for at holde dig opdateret.

Med Bet365’s live streaming kan du både placere bets på dine foretrukne begivenheder direkte mens de spilles, og du kan endda også se sport gratis. Alle begivenhederne er 100% gratis, og de kan ses på både din computer, tablet eller din smartphone. Det eneste der kræves er, at du har penge på din Bet365 konto.

Hvis du for eksempel altid har 10 kr. stående på din konto, kan du streame så meget som du vil. Og med Bet365’s store udvalg, er her noget for enhver smag. Her er nemlig masser af sportsgrene at vælge med.

Grunden til at vi ikke har givet deres streaming og live tjenester topkarakterer i vores anmeldelse, skyldes at der til tider kan være problemer med at tilknytte den mobile app til internettet, hvilket gør det umuligt at streame. Har du dog en forbindelse med en hastighed højere end 512kbp/s, burde du ikke have nogle problemer.

Gennemsnitlig bedømmelse: 4.5/5

Anmeldelse af Bet365 – Det elsker vi Anmeldelse af Bet365 – Det bryder vi os ikke om
 • Flot og overskuelig interface
 • Generøs velkomstbonus
 • Hjælpsom kundeservice
 • Godt udvalg af markeder
 • Appen kan have problemer med at tilknytte til internettet
 • Streaming kan hakke en smule

Alt i alt er der ikke meget at klage over på Bet365. Siden har en flot interface som er nem at navigere rundt på, også for mindre erfarne spillere. Den generøse velkomstbonus er samtidig et attraktivt tilbud for nye brugere som du ikke bør gå glip af, og siden har med deres dygtige kundeservice mulighed for at hjælpe dig i gang 24/7 alle ugens dage.

Til trods for at der er nogle småproblemer med appen og at streaming-hastigheden kan variere, er der et stort og imponerende udvalg af markeder, og du vil uden tvivl aldrig kede dig.
Baseret på overstående, er det derfor ikke underligt at Bet365 er en af de førende bookmakere på nettet.

Bet nu >>

Share Button