Få en VPN fra ProtonVPN ganske gratis

Få en VPN fra ProtonVPN ganske gratis

ProtonVPN er en af de mindre aktører på markedet for VPN-løsninger. Men selvom de ikke har mange servere samlet set – under 1.000 – så har de faktisk servere placeret i 50 lande verden over. Desuden er der det vigtige aspekt, at ProtonVPN’s servere er hurtige. De får gode anmeldelser.

ProtonVPN er fra Schweiz, og måske tænker du straks ‘uha!’, for i Schweiz har de vel en masse overvågning, også på internettet. Men nej, reelt er Schweiz en rimelig sikker havn, hvad angår navigering online. Schweiz er på grund af deres uafhængighed for eksempel ikke underlagt regler fra EU om logging af data.

Så du kan godt regne med, at du hos ProtonVPN har sikret dit privatliv. De garanterer, at de ikke logger dine online aktiviteter. Hvad angår sikkerhed, er deres VPN også godt med. Du får krypteret din forbindelse, og du får skabt en ekstra sikkerhed ovenpå din antivirus. Måske tilbyder ProtonVPN endnu ikke løsninger på niveau med de mest sikre på markedet, for eksempel NordVPN med deres Dual Encryption, men mindre kan også gøre det. Især hvis prisen er i forhold til kvaliteten. Og her er ProtonVPN i front.

Du kan nemlig få VPN fra Proton ganske gratis. Spørgsmålet er så, om det nu også er en god løsning med gratis VPN? Det er altid en lidt tricky affære, blandt andet fordi det er svært at brokke sig over noget, man har fået forærende, ikke sandt? ProtonVPN virker pålidelige, og det er sikkert fint nok at benytte deres gratis VPN. Men på en eller anden måde skal de jo tjene nogle penge, og måske det er bedre med en betalt version.

ProtonVPN tilbyder grundlæggende tre versioner af VPN

De har også en fjerde, men den inkluderer mail-service og er betydeligt dyrere end de reelle VPN-løsninger.

De tre VPN-modeller ser da sådan her ud:

  1. 0 euro: 1 VPN forbindelse / Servere i 3 lande / Medium hastighed
  2. 4 euro pr. måned: 2 VPN forbindelser / Servere i 43 lande / Høj hastighed
  3. 8 euro pr. måned: 10 VPN forbindelser / Servere i 55 lande / Maksimum hastighed (10 Gbps)

For alle tre type VPN gælder det, at du er sikret mod logging. Dertil kommer, at for de to betalte modeller er der en række ekstra features, så du får stadig højere sikkerhed. For den dyreste model får du desuden livechat 24/7 som service. Du får, hvad du betaler for, kan man sige.

Hvis du kan leve med en beskeden hastighed, når du er online, og du ikke er interesseret i at logge på servere i mange lande rundt omkring i verden, og du samtidig ikke har brug for at dække andet end din PC ind med VPN, ja så er den gratis løsning hos ProtonVPN en mulighed. Ellers må du vælge en af de betalte løsninger.