Få hurtigt med bredbånd hos WAOO

Få hurtigt med bredbånd hos WAOO

Waoo tilbyder bredbåndsforbindelser via fiberkabel

Waoo tilbyder bredbåndsforbindelser via fiberkabel, til konkurrencedygtige priser. Waoo tilbyder tre typer af abonnementer, med hastigheder fra 200 til 1000 Mbit/s

Waoo tilbyder hurtigt bredbånd via fiberkabel. Priserne er rimelige i betragtning af de høje hastigheder, og abonnementerne samtidig giver mulighed for at tilvælge TV og telefoni, i øjeblikket – starten af 2020 – med særligt lave priser. Desuden er fiberforbindelsen i sig selv en god investering, fordi fiberkabler i princippet ikke har nogen hastighedsgrænse, hvilket giver mange muligheder fremover.

Kan du få fiber?

Du kan få bredbåndsforbindelse hos Waoo, hvis du har mulighed for at få fiberforbindelse, hvor du bor. Waoo har sit eget netværk af fiberkabler i nogle områder af Danmark, mens de benytter TDC’s fiberkabler i andre dele af landet, blandt andet i hovedstadsområdet. Der foregår en løbende udbygning af nettet af fiberkabler i Danmark, men der er stadig et stykke vej, før alle danskere kan få fiberforbindelse. På Waoo’s hjemmeside kan du tjekke, om du kan for fiberforbindelse der, hvor du bor.

Større beboelsesejendomme og eget hus

I mange beboelsesejendomme med lejligheder er der fiberkabler, og hvis du bor i en sådan ejendom, vil det være nemt og omkostningsfrit for dig at få etableret fiberforbindelse hos Waoo. Bor du i dit eget hus, er der mulighed for, at fiberkablerne er nedlagt i vejen, hvor du bor. I dette tilfælde skal du være opmærksom på, at der vil være nogle ekstra omkostninger i forbindelse med at få fiberkablet ført fra vejen og ind i dit hus.

Ingen oprettelsesgebyr, men 6 måneders binding

Når først fiberforbindelsen er til rådighed i din bolig, koster det ikke noget at oprette abonnement på bredbåndsforbindelse hos Waoo. Men uanset hvilken type abonnement, du vælger, binder du dig for en periode på minimum 6 måneder. Derefter kan abonnementet opsiges med en måneds varsel.

Waoo tilbyder tre abonnementstyper

  1. Waoo Fiber Basic: 200/200 Mbit/s, 319 kr. pr. måned (mindstepris: 6 X 319 = 1.914 kr.)
  2. Waoo Fiber Extra: 500/500 Mbit/s, 249 kr. pr. måned – de første 6 måneder (mindstepris: 6 X 249 = 1.494 kr.) – herefter stiger prisen på abonnementet til 389 kr. pr. måned
  3. Waoo Fiber Full: 1000/1000 Mbit/s, 489 kr. pr. måned, (mindstepris: 6 X 489 = 2.934 kr.)

Er du i tvivl om din nuværende hastighed, så kan du foretage en hastighedstest her.

Tilbud i 1. kvartal 2020 på Extra

Som det fremgår, er der p.t. – i starten af 2020 – tilbud på abonnementet ‘Extra’, hvor du således kan få en meget hurtig forbindelse på 500/500 Mbit/s for blot 249 kr. om måneden – de første seks måneder. De første seks måneder svarer jo til tiden, du binder dig for, så hvis du ikke er tilfreds, når det halve år er gået – og ikke vil betale 140 kr. mere pr. måned for det samme abonnement – kan du frit opsige abonnementet.

Ekstra ydelser

Foruden de nævnte hastigheder og tilhørende priser er der forskellige ekstra ydelser til de enkelte abonnementer. Alle tre abonnementstyper er inklusive en sikkerhedspakke, hvilket jo er vigtigt. Dertil kommer, at der til samtlige tre abonnementer også er Viaplay Film & Serier inkluderet i prisen på abonnementet – men kun de første seks måneder. Til de to abonnementer ‘Extra’ og ‘Full’ medfølger desuden online harddisk på henholdsvis 25 og 100 GB, ligeledes inkluderet i abonnementsprisen.